logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Sejr til Elektra Henley og gode oplevelser med babytraverne.

18.06.2019

Vi starter med løbene i Aarhus i søndags, hvor vi skulle forsøge at kvalificere Dark Passion og Deliciousstone til Jydsk 4 års Grand Prix for henholdsvis hopper og hingste/vallakker. Hans Jørgen Berthelsen trænede Dark Passion gik et topløb for Anders, og via en fornem 4. plads kvalificerede hoppen sig til Grand Prix´et. Dark Passion løb 16,1 over 1800 meter auto. Desværre lykkedes det ikke for Deliciousstone at komme med. Fra det umulige spor 12 og helt uden trækhjælp løb hesten 17,9 over 2360 m auto, som første hest udenfor præmierækken. Dette til trods gik Deliciousstone et godt løb.

Ved mandagens løb i Aalborg startede vi 2 babytravere. I fremvisningsløbet løb Florentina 24,6 på en rigtig fin måde, og hoppen førte løbet hele vejen og så godt ud.

Florentina

Florentina.

I prøveløbet var det Faststone, der kom ud. Faststone havde tillæg, men hun dansede bare over banen i fin stil og blev godkendt i 22,7 over 2060 meter voltestart.

Faststone

Faststone.

I løbene havde vi 3 heste til start. Det startede med Cassano (n) i 2. løb. Desværre blev det til en galop i en snæver situation kort efter start, og endnu en galop mod sidste sving, gjorde at Cassano blev placeret lige udenfor pengene. Bedre gik det for Balotelli. Med Trine på ryggen gik hesten endnu et topløb i monte, hvilket indbragte en 3.plads i 14,2 over 2140 m auto.

 Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der rider, hest og friluftsliv

Balotelli og Trine.

Sidste hest på ovalen var Elektra Henley. Hoppen, der i sin debut, var så uheldig at hænge fast i en gamache, og derved miste sejren, fik dennegang revanche. Trods vanskeligt startspor 8 i volten og hårde spor første sving, nåede Anders spidsen ned ad første langside, og siden var hoppen bare dygtig og vandt en fin sejr i 18,4 over 2140 meter. Vi ønsker ejerkredsen tillykke med sejren.

 Elektra Henley

Elektra Henley vinder en sikker sejr i sin bare anden start.

Se løbet her.

Som altid er der flotte fotos fra Hesselborg Foto.

Nu ser vi frem til week-enden, hvor vi igen skal på tur. Søndag starter vi 4 heste på Charlottenlund. Anders kører Expressstone, Best Of Magic og Draco, mens Trine selv kører Charming Magic. Mandag tager vi så til Skive, hvor Anders kører Famous Marke (s), Ella Rush og Axel Party.

Vi glæder os allerede.