logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Fantastisk week-end for familien.

20.05.2019

Week-enden blev en dejlig oplevelse for familien Pedersen. Trine vandt sølv ved DM for amatører efter en flot indsats og søndag vandt Anders 2 løb på hjemmebanen i Aalborg. Men vi tager det fra begyndelse.

Lørdagens DM løb på Bornholm var med deltagelse af de 2 bedste amatørkuske fra hver bane i 2018, og hver deltager skulle ud 4 gange i løbet af eftermiddagen.

Trine startede i 3. løb, hvor hun kørte Comet Elkær fra spor 5 bag bilen. Iflg. træneren kunne hesten ikke vinde fra dødens, men det modbevidste Trine, idet hun kørte hesten til en flot sejr i 22,2 over 1860 meter auto.

dm 1

Comet Elkær vinder.

 Se sejren her.

Senere i 5. løb kørte Trine Ryan´s Symphony fra spor 1 bag bilen, og det blev spids og slut i 21,2 over 1860ma.

Ryan´s Symphony vinder her.

I 7. løb kørte Trine Quick Streamline fra spor 7. En hest ingen havde regnet med, men igen kørte Trine et fint og veldisponeret løb i andet par udvendigt, og ind i opløbssvinget blæste hun til angreb. Desværre brød hesten ned i banen og ramte en konkurrent og derved mistede Trine en flot andenplads. Det kostede 7 point ( og gav endvidere 2 minuspoint samt 14 dages udelukkelse ), og samtidig det danske mesterskab idet Trine i sin sidste køretur kørte Werard Top II ind på en tredjeplads. Men 2 sejre, 1 andenplads og 1 tredjeplads i 4 starter gøres vel ikke bedre.

dm 3

Sejrsceremonien fra Bornholm med Trine på en flot og velfortjent andenplads.

Søndag i Aalborg skulle Anders så følge op på fruens flotte resultater, og det gjorde han på fineste vis.

I dagens 2. løb startede Allan´s Hest. Sidst var hesten ikke ven med voltestart, men dennegang var der tale om autostart og fra spor 1 bag bilen. Og det så ganske fint ud helt til opløbssvinget, hvor Anders signalerede angreb. Desværre blev det til en galop, men hesten viste stor fremgang og når den rette balance findes, kan det blive godt. I 3. løb startede vi Draco. Hesten vandt en let sejr i debuten, og den sejr gentog den her Gik et flot løb og vandt soleklart i 15,0 over 2140 m auto. Det kan blive rigtigt spændende.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der rider, hest og friluftsliv

Draco og Anders er igen alene på målfotoet.

Draco vinder sin anden sejr i karrieren.

I 4. løb kørte Anders Trine trænede Famous Marke (s) i et sprinterløb for hopper. Famous kom til at sidde lidt fast, men afsluttede fint af til en fjerdeplads i ny rekord 14,5. I 5. løb var der gensyn med John Nielsen trænede Spicy Shot (n). Spicy startede med 20 meters tillæg fra 2160 meter, og efter en rolig start havde Anders kontakt med forfeltet med en omgang tilbage. Nedad sidste langside rykkede Anders i højre line, og Spicy Shot rundede feltet og vandt en vandtæt sejr i 15,9. Et dejligt gensyn med Spicy Shot.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, rider på en hest, hest og friluftsliv

Spicy Shot (no) og Anders vinder en let og flot sejr.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, smilende personer, folk, der rider og friluftsliv

En glad John Nielsen modtager vinderparret.

Se Spicy Shot vinde 5. løb.

Sidste start på dagen var i 9. løb, hvor Elektra Henley skulle ud i debut. Anders kørte resolut til spids og der blev parret indtil udgangen af opløbssvinget, hvor Elektra desværre hang i en gamache, og det kostede en galop og derved også en fin placering. Men hesten så fin ud, så vi kommer igen.

En dejlig week-end og vi ønsker alle ejere, trænere tillykke med de fine resultater.

Billederne fra Boholm er leveret af Hans P. Urth og fra Aalborg af Hesselborg Foto. Vi siger tak til dem begge.