logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Vi evaluerer på week-endens resultater.

14.05.2019

Fredag sæsondebuterede Deliciousstone i Aarhus. I et 4 årsløb (Grand Prix jagten) havde Deliciousstone startspor 10 bag bilen. Anders fik givet hesten et fint løb, og Deliciousstone afsluttede bedst af alle, hvilket rakte til en flot andenplads i 17,7 over 1800 meter og 5.000 kr. til ejerkredsen.

Søndag var vi på Lunden, hvor Balotelli skulle prøve kræfter i monteløbet. Og hvilken montedebut det blev. Trine red dejligt offensivt og Balo var med på noderne.Det blev til en flot andenplads i 13,7 over 2000 meter auto og 12.500 kr. til ejerne.

Billedet indeholder sandsynligvis: folk, der rider, hest og friluftsliv

Balotelli og Trine koncentreret før start.

Mandag tog vi så en tur til Skive og det blev en aften med fine præstationer. Indledningsvis i 3. løb blev Best Of Magic nr. 3. Best gik et fint løb og tiden 16,5 var der heller ingen grund til at klage over.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der rider, hest og friluftsliv

Best Of Magic.

I dagens 6. løb var der gensyn med Celebrity Wind. Celebrity gik et fint løb efter lang skadespause og blev først indfanget af vinderen kort før mål. Hesten løb 18,4 over 2020 meter voltestart.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der rider, folk, der dyrker sport, hest og friluftsliv

Dejligt gensyn ed Celebrity Wind.

I 7. løb sendte vi Allmagic og Oliver Lindbøg ud i et Sigter mod Stjernerne løb over 2570 meter. Oliver kørte et fint løb og Allmagic blev nr. 4 i 16,7 i voltestart.

Endelig sluttede Trine dagen af med en overlegen sejr i dagens formløb med Famous Marke (s). Famse startede med 20 meters tillæg fra 2570 meter. Trine var godt med fra start, men allerede en omgang fra mål kørte Trine til dødens, og derfra moste Famse konkurrenterne flade og vandt en knusende overlegen sejr i 16,8. 

Famous Marke banerekord for ældre udenlandske hopperjpg

Famouse Marke og Trine sætter ny banerekord for ældre udenlandske hopper i Skive.

Alt i alt blev det en dejlig week-end, hvor staldens heste indkørte mere end 27.000 kr. Vi ønsker alle tillykke med de fine resultater.