logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Travl week-end forude.

09.05.2019

Mandagsløbene i Aalborg blev en blandet omgang. Vi måtte slette Cassano (no) i første løb på grund af en mindre skade. Til gengæld gik Allmagic sit bedste løb i lang tid, med en flot tredjeplads til følge. Senere debuterede Ella Rush, men fra yderspor efter bilen og en hård åbning, blev hoppen træt mod slutningen og endte udenfør præmierækken.

Men vi er klar til nye starter. Fredag i Aarhus starter vi i første løb Diana Mill. Der er tale om et 1800 meters voltestartsløb, og Diana har trukket spor 7 i spidsvolten. Senere i 5. løb er der sæsondebut for Deliciousstone. Der er tale om et fireårsløb - Grand Prix jagten - over 1800 meter med autostart. Desværre var lodtrækningsheldet ikke med os, idet Deliciousstone trak spor 10.

På søndag er der som bekendt Copenhagen Cup, og dagens indledes med et monteløb, hvor vi giver montedebut til Balotelli. Balotelli og Trine har trukket spor 7 bag bilen over 2000 meter. Det bliver spændende.

På mandag drager vi så en tur til Skive. Her medbringer vi en håndfuld heste. Vi starter 3. løb, hvor Best Of Magic kommer ud fra spor 5 i et autostartsløb over 2060 meter. Senere i 6. løb er der gensyn med Celebrity Wind. Celebrity starter med 20 meters tillæg over 2020 meter. Det bliver spændende at se den fine hoppe, der ikke har startet siden 11.10.2018.

I 7. løb har Oliver Lindbøg fået chancen bag Allmagic i et Sigter mod Stjernerne løb. Allmagic har spor 2 i spidsvolten over 2570 meter. I dagens 8. løb, som er et monteløb, rider Trine ud på A New Magic. Parret har 40 meters tillæg over 2040 meter. Endelig i dagens sidste løb ( 9. løb ) starter Trine egentrænede Famous Marke (s). Trine starter med 20 meters tillæg fra distancen 2570 meter og spor 2 i volten.