logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Vi starter i Odense og Aalborg.

23.03.2019

Staldens sidste start var Best Of Magic, der mandag i Skive blev nr. 5 i ny rekord 15,9 over 1600 m.auto. De næste starter finder sted søndag i Odense og mandag på hjemmebanen i Aalborg.

Søndagen starter i 2. løb, som er travliga 2. Distancen er 2140 meter med autostart og med nr. 5 bag bilen starter vi dygtige Balotelli. Der er rigtig hård modstand, men Balo har vist, at han selv er dygtig, så han falder ikke igennem. I søndagens 6. løb over 2140 meter voltestart, starter vi Diana Mill. Det er en 4 årig hoppe, som er ny i vor træning, så det bliver spændende.

Mandag er der igen Lunch trav i Aalborg og her er vi på plads i 3 af de 5 løb. I 2. løb kører Anders Clumsy for Stald Saltum. Clumsy har spor 1 bag bilen over 2140 meter. Clumsy har gået 2 flotte løb, og vi håber det fortsætter. I 4. løb over 2140 meter med auto, har vi 2 heste ude. Begge har desværre fået anden række bag bilen. Med nr. 10 starter Cassano (n) med Anders i sulcyen, og fra spor 12 sæsondebuterer Dark Passion , der får Kasper K. Andersen i vognen.

Endelig i dagens afsluttende løb starter vi Allmagic. Igen er distancen 2140 meter med autostart, og Allmagic har spor 4 bag bilen. Der er igen hård modstand, men de løber ikke fra ham, og vi håber lykken endelig vender, så han får lidt medgang undervejs, det fortjener hesten.

Vi glæder os rigtig meget til begge løbsdage.