logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Dejlig fredag på Racing Arena Aalborg.

16.03.2019

Ved løbene i går viste staldens heste fine præstationer. Staldens starter udmøntede sig i 2 sejre og 2 andenpladser og en sjetteplads. I første løb kørte Anders Clumsy ind på en andenplads i ny rekord 18,6 over 2160 m voltestart og iøvrigt 20 meters tillæg.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, hest og friluftsliv

Clumsy.

I 5. løb blev det til en overlegen sejr til Axel Party, der løb 17,1 over 2140 m auto. 

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der rider, folk, der dyrker sport, hest og friluftsliv

Axel Party vinder en let sejr.

Vi er glade og stolte over at få de fine køreture for Stald Saltum og ønsker stort tillykke.

Ind i mellem saltum starterne løb Allmagic i 4. løb ind på en sjetteplads. Heller ikke dennegang var der held med løbets afvikling, idet Allmagic kom til at sidde fast med alle kræfter i behold. Det må da snart vende.

I dagens 7. løb, som var første løb i Made In Denmark serien, var der debut til Enzo Design. Enzo startede fra lukket spor 7 i volten, men løste opgaven fint og blev en flot nr. 2 i 18,9 over de 2140 meter, hvilket indbragte skønne 10.000 kr. til ejerne. Vi ønsker stort tillykke.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, hest og friluftsliv

Flotte Enzo Design fik en fin debut.

Endelig blev dagen afsluttet med en flot sejr til Trine med Famous Marke (s).  Trine kørte resolut frem til dødens, da tempoet blev taget ud af løbet, og der sad hun med en feltherres overblik og styrede løbet. Famous Marke vandt i den fine tid 18,9 over 2640 m voltestart. Stort tillykke til Trine.

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, friluftsliv

En glad Trine og Famous Marke flankeret af børnene Mathilde og Jonas.

Fotos er som altid taget af dygtige Hesselborg Foto, der er ny sponsor. Se bare de flotte nye hjelme, der i hvert fald er kommet godt fra start.