logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Staldens starter juleaftensdag i Aalborg.

22.12.2018

Juleaftensdag er der løb i Aalborg, og vi er som vanligt på plads. Det hele starter i 1. løb, et autostartsløb over 1640 m. Her er der come back til Best Of Magic, der ikke har startet siden april måned. Best starter fra spor 10 bag bilen.

I 2. løb er det Trines tur. Hun starter Famous Marke (s) i et snorestartsløb over 2140 meter. Dog skal parret give 40 meter til første volte. Famous starter med nr. 12. I 3. løb kører Anders Clumsy for Stald Saltum. Distancen er 2140 m auto og Clumsy har nr. 7 bag bilen.

Så skal vi hen til dagens 6. løb, som er et autostartsløb over 2140 meter. Her kører Anders Spicy Shot (no). Den John Nielsen trænede hest har spor 5 bag bilen, og blandt konkurrenterne er Charming Magic, der igen får Trine i sulcyen. Parret kommer ud fra spor 7 bag bilen. I 7. løb starter med nr. 2 bag bilen over sprinterdistancen Cassano (no). 

glædelig jil

Til slut vil vi gerne fra Stald Anders Pedersen ønske vore hesteejere, sponsorer samt venner af stalden en rigtig glædelig jul og et godt nytår.