logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Trines jubelaften.

13.11.2018

Løbene i Aalborg i aftes blev en skøn oplevelse for stald Anders Pedersen. Først var Anders først på stregen i fremvisningsløbet, hvor Flemming Jensen trænede Perfekt Gehør (s) løb 30,4 trods galop. Derefter blev Aqua Photo N (n) godkendt i 20,6. Endelig var Stald Saltums Clumsy i rutineløb, hvor den løb 24,0 trods fejl i første sving.

I løbene startede det med Bi Quito, som var fin som 3. i 16,1/1640 ma. Stort tillykke til Stald Saltum. I 3. løb skulle Trine og Charming Magic prøve kræfter med mange fine heste, men som sædvanlig kæmpede den lille kriger godt, og blev en fin nr. 3 i ny rekord 14,0, hvilket indbragte 2.500 kr.

I dagens 6. løb, som var et amatørløb over 2140 meter voltestart, sad Trine op bag Cassano (n). Trine var lige ved at nå spidsen, men blev lige akkurat svaret ud, hvorfor resten af løbet foregik i dødens. Cassano var dog stærk, og kæmpede flot helt til mål, og sejren blev sikker. Cassano løb ny rekord 16,2 og tjente 7.500 kr. til ejerne Stald Clasico. Stort tillykke.

Cassano vinder 

En glad Trine kører først over stregen med Cassano.

Se løbet her.

I 8. løb sad Anders bag John Nielsen trænede Bahia Halbak. Hesten gik et flot løb i ny rekord 17,8, hvilket bragte en 3. plads og 2.500 kr. Tillykke til John Nielsen. Herefter fulgte en monteløb, hvor Trine red A New Magic. Det blev til en fin andenplads i 19,4. Endelig i dagens sidste løb var Trine igen i sulcyen. Dennegang med egentrænede Famous Marke (s). Famous Marke blev resolut kørt til front, og der blev hesten til måstregen var passeret. En fortjent sejr til Famous, der ikke har haft for meget held med løbsafviklingerne tidligere. Famous vandt i 18,9 over 2660 meter voltestart.

famous marke 12.11.18 

Famous Marke afslutter Trines jubelaften med sejr.

Se løbet her.

De flotte fotos er leveret af KM Foto - Tak for det.