logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Deliciousstone kvalificeret til Dansk Travkriterium.

26.09.2018

Vi ser tilbage på staldens seneste starter. Søndag var vi på Lunden med 3 heste. Bedst gik det for Deliciousstone, der efter en flot præstation kvalificerede sig til Dansk Travkriterium. Deliciousstone kvalificerede sig via en 3. plads i tiden 15,0 over 2000 m auto. Anders skal vælge  startspor som nr. 6 når der skal meldes.

Deliciuosstone har aldrig været udenfor præmierækken i et fejlfrit løb. Vi ønsker ejerkredsen tillykke med kvalifikationen, der tillige kastede 5.000 kr. af sig i præmie.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, græs og friluftsliv

Deliciousstone under opvarmningen.

Mandag var vi så i Skive. Anders kørte Billi Time for Stald Saltum, og det blev endnu en fin præstation. Billi blev nr. 3 i tiden 15,6 over normaldistancen med 20 meters tillæg.

Trine var også med på turen og havde 2 køreture. Først med Charming Magic, der efter sygdom var tilbage. Trine kørte Charming til front og her blev han til kort før mål, hvor 2 konkurrenter løb forbi. Charming løb 15,5 over 2040 m auto, hvilket var ny rekord. Sidste køretur var med Famous Marke. Famous startede med 20 meters tillæg over 2570 meter. Trine fik et lidt besværligt løb, hvor der blev kørt lidt zig-zag undervejs, men i opløbet fandt parret plads, og afsluttede bedst af alle, hvilket rakte til en flot 2.plads, og som fotoet viser ikke mange centimeter fra sejr.

Famous Marke 

Famous Marke tæt på sejren. ( Foto.: Flemming Andersen - Skive Trav. )

Endelig tirsdag aften startede vi i Aalborg Aqua Photo N. (no). Desværre blev det igen til galop for hesten, der nu er henvist til prøveløb.

Nu ser vi frem til week-enden, hvor vi skal en tur til Aarhus med Bi Quito for Stald Saltum og Balotelli i DM for 5 årige hingste og vallakker.