logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Første og andenplads i Skive.

10.09.2018

På trænerfamiliens sidste feriedag i syden leverede hestene flot i Skive. I dagens 1. løb, som var navnkundige Stald Kimas Vandrepokal startede vi Balotelli fra spor 5 bag bilen over sprint. Da bilen slap kørte Birger Jørgensen til front, for at slippe til Flemming Jensen med favoritten Børge. Herefter skete der ikke meget før opløbet. Birger kørte Balotelli på open stretch og Balo bare fløj væk fra konkurrenterne til en stensikker sejr i 14,7 og dermed dejlige 15.000 kr. Vi ønsker tillykke til ejerne Larsen & Larsen I/S

Så let vandt Balotelli Stald Kimas Vandrepokal. ( Foto.: Flemming Andersen - Skive Trav. )

Se den flotte indsats her.

I dagens 3. løb skulle Flemming Jensen køre Allmagic. Hesten der så mange gange har haft uheld med på vejen, gik denne gang fejlfrit og trods dødens den sidste omgang, var Allmagic kun slået af en hest fra open stretch. Allmagic tjente derved 7.500 kr.  En dejlig og fortjent opmuntring til ejerkredsen. Vi ønsker tillykke.

Allmagic gik et flot løb som nr. 2 ( Foto: Flemming Andersen - Skive Trav. ) 

 Se løbet her.

Sidste hest i aktion var Celebrity Wind i dagens 4. løb. Celebrity startede fra spor 7 bag bilen over sprint. Hesten fik tredje par udvendigt, og på vej ind i opløbssvinget angreb Birger. Det tog dog lidt imod ind på opløbet, og Celebrity Wind slutte som nr. 6 i 17,1, hvilket indbragte de sidste præmiepenge, nemlig 900 kr.

Så alt i alt blev det en flot aften i Skive. Nu ser vi frem til næste week-end, hvor Aalborg Store Pris afvikles søndag og Aalborg Hoppe Championat om lørdagen.