logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Lidt evaluering.

03.07.2018

Søndag startede Spicy Shot (no) i Liga  5 finalen i Aarhus. Spicy var hesten med laveste præmiesum og der var stenhård modstand. Efter dødens de første 5-600 meter fandt Anders 2. par udvendig. Ind på opløbet gik parret til inderbanen og Anders trak vattet på Spicy Shot. Det forstod hoppen ikke rigtigt, men da først farten genindfandt sig, blev der afsluttet sylevast. Spicy nåede frem til en fjerdeplads, som klart godkendt og tjente derved 6.000 kr. til ejeren og træneren John Nielsen. Vi ønsker tillykke.

I Aalborg i aftes var der come back til Bounty Højlund. Hesten havde ikke startet i et år, men var gjort forbilledligt klar af sin ejer Lasse Kristensen. Da bilen slap feltet ved 1600 meter mærket fløj Bounty til front, og der blev hoppen indtil 100 meter før mål, hvor storfavoritten gik forbi. Bounty rekordforbedrede med næsten 2 sek. og løb 15,8.

Bounty Højlund

Store flotte Bounty Højlund.

I 2. løb startede Charming Magic ligeledes på sprint. Charming fik ryggen på favoritten, og der blev desværre aldrig siden plads. Charming var ved at løbe ud af både sele og vogn, men mere end tredjepladsen kunne det ikke blive til. Charming forbedrede sin rekord til 14,3.

I slutningen af denne uge får vi travlt. Torsdag starter vi Balotelli i V75 på Halmstad Travet. Balotelli har spor 1 over 3140 meter voltestart og køres af Erik Adielsson.

Fredag går turen til Skive, hvor Anders skal køre de 2 fine Saltum heste, Billi Time og Cadiz. Billi Time med 20 meters tillæg til bl.a. Cassano (no), og Cadiz starter fra spids ligeledes over 2000 meter fra spor 3.

Og så snupper vi lige en tur mere til Halmstad på lørdag, hvor vor gamle kæmpe Magiccarpetride Us starter i Gulddivisionen fra spor 2 over 2140 meter auto. Også Magic får Erik Adielsson i vognen.

Vi glæder os til de kommende dage.