logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Evaluering af søndag/mandagsstarterne.

15.05.2018

Vi startede på Charlottenlund søndag med 2 egentrænede heste samt en gæstetur. Allmagic viste igen, at han er en fin hest, idet han besatte en fjerdeplads i et 2500 meter løb med hårde konkurrenter. Allmagic løb 15,4, hvilket var ny rekord. Senere på dagen skulle Balotelli ud i et stayerløb med Bjørn Goop i vognen. Desværre var hesten slet ikke frisk på dagen, og måtte opgive og skal nu forbi dyrlægen. Gæsteturen var med Jesper Hansen trænede Marit Udsen. Den temperamentsfyldte dame fløj til spids fra spor 7 bag bilen. Desværre blev hun lidt for overambitiøs, hvilket kostede kræfter, men hun holdt hjem til en tredjeplads i 16,3 over 2000 m auto og tjente dejlige 6.250 kr.

Mandag tog vi turen til Skive, dennegang med 3 egentrænede heste, idet vi måtte slette Tonight La Marc. Og det blev ikke forgæves. 1 sejr, 1 andenplads og en tredjeplads blev resultatet. Det startede med Magiccarpetride US, som for en gangs skyld havde held med sporet. Magic startede fra spor 1 bag bilen over 1600 meter. Magic måtte åbne stærkt fra start efter hårdt pres og lidt hjulhægteri med Womanizer. Men det løste sig og Magic førte hver en meter og vandt ubesværet i 12,1. Rigtig flot af denne dejlige hingst, der fyldte 12 år dagen før. 

Stald Anders Pedersens billede.

Så let vandt Magiccarpetride US.

Se Magiccarpetride Us vinde dagen efter sin fødselsdag.

I løbet efter gjaldt det for Aquador, der kom med en frisk sejr i bagagen. Det var et hesteejerløb med fine præmier at køre om, og det blev et rodet løb. Aquador blev godt placeret i 2. par udvendigt, men i 2 tilfælde blev det byttet til dødens, da den foranliggende hest fik galop. Trods det uheldige forløb kæmpede Aquador flot og blev nr. 3 i tiden 16,9, hvilket var ny rekord. Det blev belønnet med dejlige 9.000 kr. Dagens sidste start var med Othello Flax (s), som gjorde come back efter lang pause og kastration. Othello gik til front da bilen slap feltet, men slap efter knap en omgangs kørsel. Ind i opløbet angreb Othello og fik hurtigt grebet om den førende, men i de sidste skridt blev sejren forvandlet til en andenplads. Men et forrygende come back af Othello, som løb 17,0 over 2060 meter auto.

Stald Anders Pedersens billede.

Flotte Othello Flax (s).

Vi ønsker et stort tillykke til alle ejerne.