logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Flot Musketerdag i Skive for staldens heste.

23.04.2018

Da Skive Trav afviklede Musketerdagen, blev publikum vidner til meget fin sport. Og vores heste præsterede rigtig fint. Magiccarpetride US var først i ilden, og den gamle leverede endnu engang en toppræstation med en fin afslutning. Magic blev nr. 4 i samme tid som nr. 3 nemlig 13,7 over 1600 m auto. 

Magic jagter Stand And Deliver ind mod mål

Magiccarpetride US kommer tæt på i afslutningen. Foto.: H. P. Urth

Næste start var gæsteturen med Get On Up ( Jesper Hansen ). Get On Up var meget uheldig med løbsafviklingen, og blev fanget i flere omgange af trætte heste, og der blev for langt frem. Get On Up sluttede som første hest udenfor præmierækken i 14,2 over 2060 m auto. Så blev det tid for Allmagic i dagens 8. løb over 2550 meter auto. Allmagic startede med nr. 1 og blev taget roligt fra start. Desværre kom der en galop efter ca. 500 meters kørsel, hvilket betød at Allmagic hele tiden var sidst lidt efter feltet. Men ud på sidste omgang indledte Anders et angreb, og Allmagic svarede fint og blev til sidst en flot nr. 5 i tiden 16,5. Ærgerligt med galoppen men formen fejler ikke noget, så vi kommer igen.

Vores sidste start på dagen var i Lord Valentines Mindeløb, hvor Balotelli startede fra inderspor bag bilen over 2060 meter. Anders og Balotelli tog spidsen, men slap til favoritten Shotproof med Flemming Jensen. Herefter blev der kørt væddeløb, men Balotelli hang fint med og ind i opløbet angreb Anders på open stretch. Efter en medrivende opløbskamp blev Balotelli kun slået med et mulehår, men leverede igen en fantastisk indsats. Det er en hædershest ham Balotelli. Andenpladsen indbragte ejerne Larsen & Larsen I/S dejlige 27.000 kr.

Balotelli og Shotproof de sidste meter ind mod mål 2

Så tæt på  var Balotelli på at vinde Lord Valentines Mindeløb. Foto.: H. P. Urth

Se Balotellis flotte indsats.

Nu glæder vi os til dagens løb i Aalborg.