logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Fantastisk afslutning på DM for travtrænere.

15.04.2018

Et fantastisk DM 2018 blev i dag afsluttet på Aalborg væddeløbsbane, efter at  Racing Arena Aalborg lørdag aften havde inviteret til et flot aftenarrangement for alle DM-kuske og deres koner. Tak for det. Der var super god stemning og opbakning.  Tak for en dejlig aften.

Trine og Anders DM 18

Trine og Anders på den røde løber inden sammenkomsten lørdag aften.

Men før vi kommer til DM afslutningen skal vi have et par ting med. Før løbene gik i gang,, skulle Jonas køre sit livs første ponytravløb med sin egen Kalle. Jonas og Kalle førte hver en meter af løbet og vandt en flot sejr. Desværre for Jonas var der tale om en licensprøve, så derfor gik blomsterne til første kusk efter Jonas. Men flot kørt af Jonas og tillykke med licensen. Vi glæder os til fortsættelsen.

Stald Anders Pedersens billede.

Jonas og Kalle på vej i vindercirklen. Som det ses er udstyret i orden.

Stald Anders Pedersens billede.

Alene på vej mod mål. Foto HP Urth.

Dagens første løb var et monteløb, hvor Always Magic N. for første gang skulle prøve denne diciplin og det klarede hun faktisk ganske fint for Trine. Desværre blev parret generet kort før mål, hvilket kostede en topplacering.

Stald Anders Pedersens billede.

Always Magic N blev generet til galop umiddelbart inden mål. Her kæmper hun midt i banen med om sejren midt i opløbet. Foto HP Urth.

Herefter stod der Anders på resten af dagen. Efter førstedagen i Odense lå Anders på andenpladsen - 2 point efter Birger Jørgensen - så der var spænding om udfaldet, især da der var flere jagende konkurrenter. 1. afd. gav en fjerdeplads til Livi Kashmir og dermed 3 point. 2. afd. gav 0 point, men til gengæld vandt Anders 3. afd. med Reliable Joe og dermed 8 dejlige point på kontoen. 

Stald Anders Pedersens billede.

Reliable Joe vinder for Anders .

Se den flotte sejr her.

Status efter 3 afdelinger var således at Anders stadig lå nr. 2 - nu 3 point efter Birger. 4. afd. gav 3 point for en fjerdeplads med Amerian og da Birger ikke fik point, blev forspringet udlignet. 5. afd. gav ikke point til hverken Anders eller Birger, så stillingen før sidste afdeling af DM var, at 4 kuske kunne blive dansk mester. Anders, Birger, Knud Mønster og Jeppe Juel.  Sidste afdeling vandt vores egentrænede Balotelli en meget fin sejr for Rene Kjær, hvilket betød at Knud Mønster og Jeppe Juel var ude af kampen om DM. Anders kørte Høwings Sydsturm, der kom fra monteløb, og Birger kørte Star Keeper fra Flemming Jensens stald, så de fleste troede, at kampen var ovre til Birgers fordel, men imod alle odds gav Anders og Høwings Sydsturm Birger kamp til stregen. Og det VAR til stregen, for det var først i allersidste skridt, at Birger kom forbi Anders og dermed vandt DM med 1 point mere end Anders.

Balotelli vinder sidste afd af DM 2018  

Her vinder Balotelli sidste afd. af DM 2018. Bagved kæmper Anders og Birger en indædt kamp om den vigtige og sejrsgivende 3. plads.

 Se den fantastiske afslutning på DM 2018.

Hermed var årets DM alsluttet med en flot sølvmedalje til Anders, kun slået med et sølle point af Birger. Stort tillykke til Birger Jørgensen, der vandt sit 5. DM.

  Stald Anders Pedersens billede.

Anders på sejrspodiet.

Stald Anders Pedersens billede.

Med beviset og foran lastbilen med sponsorerene; W.J Maskinservice, Alt i et byg og Nordjysk flisebelægning.