logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Fantastisk fredag/lørdag for stalden.

18.02.2018

Det blev en dejlig indledning på week-enden, hvor Anders fejrede sin 35 års fødselsdag fredag i Odense med 2 sejre, som blev fulgt op med endnu 1 i Aalborg lørdag aften. Men lad os tage det fra begyndelsen. Fredagens 1. løb i Odense havde deltagelse af Charming Magic ( lille skid ). Charming havde 20 meters tillæg og gik et rigtig fint løb med en 3. plads som resultat. I dagens 2. løb var Anders og Battle Quin gjort til favoritter, og hest og kusk skuffede ikke. Det blev til en flot sejr i ny rekord 17,5. Tillykke til Stald El Clasico.

Battle Quin   odense 16.2.18 

Battle Qin først på stregen i Odense. Foto.: Gorm Foto.

Så skulle vi hen til dagens 6. løb, hvor Balotelli skulle ud i sæsondebut. Balotelli startede fra yderste spor bag bilen, og det blev en ret hård åbning, inden Balotelli overtog føringen efter 600 meter. Balotelli lignede en vinder ind i opløbet, men mod slutningen tog det lidt imod, og det blev til en 3. plads kort slået. Tiden blev dog flot - 15,4 med sko, hvilket ikke er til Balotellis fordel.

Sidste start fredag i Odense var Allmagic. Allmagic startede fra spor 7 over fuld distance. Anders kørte til spids ned ad første langside, og siden blev det en flot sejr efter en heftig afslutning, hvor 3 heste gik side om side op mod mål. Men Allmagic gav sig aldrig, og viste igen hvilken fin hest han er, når alt stemmer. Tillykke til Dennis og Anders.

Allmagic odensen 16.2.18 

Allmagic vinder for anden gang i træk efter en flot præstation. Foto.: Gorm Foto

Så blev det lørdag og vi var igen til løb, dennegang på hjemmebanen i Aalborg. Her blev der også vist fine præstationer. Første hest ude var Blue Star Elkær. Desværre blev det til galop fra start, og så var dagen ovre for Blue Stars vedkommende. Næste hest i aktion var Always Magic N. Always og Trine var dennegang kommet i langt stærkere selskab end tidligere, men alligevel lavede parret en pragtpræstation. Med omgang til mål blev et perfekt andet par desværre til dødens, men på trods af det kæmpede Always flot videre, og sluttede vel bedst af af alle. Det blev til en flot 3. plads ikke langt fra de 2 forreste. Always og Trine har virkelig ramt topformen.

Always Trine 17.2.18

Always Magic N med nr. 6 kommer farende til en fin 3. plads for Trine.

Herefter måtte Anders desværre slette Campari D, så aftenens sidste start var i 7. løb over 2140 meter autostart. Hesten var Aquador og den fine hoppe leverede endnu en flot præstation. Anders trykkede på den førende ned ad første langside, og snart var spidsen erobret, og herfra blev der tale om defilering. Aquador vandt en vandtæt sejr. Tillykke til ejeren Gunnar Vedsted.

Aquador 17.2.18

En veltilfreds træner nyder udsigten efter en fin sejr til dygtige Aquador. - Billederne fra Aalborg er fra Hesselborg Foto.

Status på de 2 løbsdage blev, at staldens 7 egentrænede startheste leverede 3 sejre samt 3 tredjepladser. Vi glæder os til de næste starter.