logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Sæsondebut til Balotelli.

15.02.2018

Fredag og lørdag er der løb henholdsvis i Odense og i Aalborg, og stalden stiller med 8 egentrænede heste. 4 starter i Odense fredag og 4 starter lørdag i Aalborg. Vi gennemgår starterne her. I dagens første løb i Odense starter vi Charming Magic. Løbet er over 2140 meter med voltestart og Charming har 20 meters tillæg og starter fra spor 2 i volten med nr. 6. I løbet efter starter vi Battle Quin fra spor 2 bag bilen på sprint. Så skal vi hen til dagens 6. løb, hvor årets hest i Aalborg 2017 Balotelli sæsondebuterer. Balotelli har trukket spor 8 yderst på vingen på sprint.

championatsfest

Glade ejere og stolt trænerpar ved championatsfesten i lørdags. Vi håber på endnu en god sæson for Balotelli.

Sidste start i Odense kommer i dagens 7. løb, hvor Allmagic starter over 2140 meter med auto og har startspor 6. Allmagic viste jo ved sejren sidst, hvor dygtig han er, når han er fejlfri, så det håber vi på, at han er igen dennegang.

Lørdag aften i Aalborg starter vi i 2. løb, hvor Blue Star Elkær starter fra spids over 2140 meter og fra spor 3 i volten. Blue Star blev godkendt på en fin måde sidste løbsdag, så vi er spændte på at se, hvordan han er i løbssammenhæng. I dagens 5. løb kommer succesparret Always Magic N og Trine ud i et amatørløb for klassen. Always starter med 20 meters tillæg over 2140 meter. Uheldigvis har parret spor 5 i volten, men spændende bliver det efter de sidste flotte præstationer. I løbet efter er det igen Anders, der skal i ilden. Hesten er Campari D, der fra spor 7 bag bilen over 2140 meter skal kæmpe med 11 andre konkurrenter. Hesten har fin kapacitet, når travet stemmer og det håber vi på, at det gør lørdag. Weekendens sidste start kommer i 7. løb, hvor Aquador skal ud over 2140 meter auto fra spor 5. Vi håber at Aquador får et bedre løb end sidst i Skive, for alt blev forkert.