logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Aftenløb i Aalborg.

03.02.2018

Lørdag aften er der igen løb på Racing Arena Aalborg, og vi er med som sædvanligt. I dagens prøveløb starter vi Blue Star Elkær. Der er tale om en ustartet nybleven 5åring, som vi har haft i træning i et par måneder. I dagens 3. løb, som er et snorestartsløb over 2160 meter, starter vi Allmagic. Der er kun 1 volte og Allmagic har trukket spor 6 i anden række.

I løbet efter starter vi Tonight La Marc, som efter en tur til Aarhus igen er på hjemmebane. Løbet er et sprinterløb over 1640 meter med autostart, og Tonight har trukket spor 9, som den eneste i anden række.  Så skal vi helt hen til 9. løb, hvor Anders igen sidder bag Spicy Shot (no). Den John Nielsen trænede hest vandt debuten på besnærende vis, så det bliver spændende at se, hvordan det går med 20 meters tillæg over 2160 meter med spor 2 i volten.

Endelig i dagens 10. løb skal Trine ud med Always Magic N (no). Parret skal ud over 2660 meter med 20 meters tillæg og eneste i volten med 20 meters tillæg. Trine og Always kommer med en sejr og en andenplads i de sidste 2 starter, så formen er i top.