logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Staldens første starter i 2018.

04.01.2018

Når Racing Arena Aalborg fredag eftermiddag afvikler årets første løb på dansk grund, har vi 4 egentrænede heste til start. Det starter dog med et rutineløb, hvor Anders kører Flemming Jensens nyerhvervelse Waterways (s). I 1. løb starter vi Bjørn D´Amerique, der i debuten var fjerde. Bjørn starter fra spor 5 bag startbilen over 2140 meter. I 4. løb kommer storebror Viking D´Amerique ud. Viking har startspor 6 bag bilen ligeledes over 2140 meter. I dagens 7. løb er det tid for Campari D. Campari har også spor 6 bag bilen over de 2140 meter. Og endelig i 8. løb er det tid for Trine og Always Magic N. (no). Parret har 40 meters tillæg og starter fra 2640 meter.  Se hvad træneren mener om morgendagens chancer.

5 Bjørn D’Amerique gik fornuftigt senest og går nok lidt frem med det løb. Det er en lidt tung model, som bare skal gå lidt frem fra start til start, så er vi tilfreds. Det kan være, at den er gået så meget frem at den har triochance, men det er en hest som vil blive bedre med tiden.
6 Viking D’Amerique gik fornuftigt senest, men kom til at sidde i “dødens”, hvilket ikke var planen, men hesten gik vel udmærket derfra og skal være gået frem løbet. En god triochance.
6 Campari D har døjet lidt med stilen. Hvis banen er til det denne gang, bliver det uden sko, og så skulle hesten gerne være bedre. Det er en god hest, hvis den traver. Den gik rigtig godt fra “dødens” første gang jeg kørte den, men da kunne hesten ikke køres uden sko. Det er en outsider.
7 Always Magic N har fordel af de 2600 meter, hvor det måske er en bagdel for flere af de andre. Pladschance.