logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Vi har lavet en video om travåret 2017.

30.12.2017

Vi vil gerne ønske alle et rigtig godt nytår. Vi har igen i år kigget tilbage på det forgange år og lavet en lille video over året der er gået.

Der har været mange gode oplevelser at kigge tilbage på. 2017 vil for os først og fremmest blive husket for gode oplevelser med mange nye og "gamle" hesteejere. Vi har i år været så heldige at modtage mange nye heste i træning. Vi er glade og stolte over tilliden og med stalden fyldt med unge heste, glæder vi os til det kommende år.

2017 blev også et år, der i stalden vil blive husket for derbyhestene Beyblade og Balotelli. Beyblade blev, desværre for os, solgt ud af stalden, men Balotelli træner på og virker stortilpas. Beyblade nåede kun få starter for os men med sejr og andenplads i prøver til to af årets vigtigste løb, gjorde han indtryk. Balotelli havde en jubelsæson og gik den ene store præstation efter den anden. Han sluttede sæsonen med rekord11,5, sejr i derbyprøve,4. plads i derbyet og som Årets Hest i Aalborg med seks sejre. Også stalden klasseheste gjorde det godt og det blev til 31 sejre og 78 trioplaceringer til stalden. Anders er dermed igen til næste år kvalificeret til DM for trænere.

Vi blev i år også færdige med at lave stalden om og udvide med flere bokse ligesom træningsbanerne naturligvis er blevet optimeret og passet.

En stor tak til alle hesteejere, sponsorer, medarbejdere og venner af stalden. Vi glæder os til at møde jer alle i det nye. Godt nytår!

Årsvideo 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=EluOoSxpTxc&feature=youtube.be