logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Travl lørdag aften i vente.

10.11.2017

Når Racing Arena Aalborg arrangerer løb lørdag aften, er vi på plads med mange startende. Det hele starter i 1. prøve/rutineløb hvor Anders kører ud med Stald Saltums Bi Quito. Hesten har ikke startet i ca 1 1/2 måned, og trænger derfor til et rutineløb. I dagens 2. prøve/rutineløb gælder det Dark Passion. Hesten har været i fremvisningsløb og skal nu forsøge at blive godkendt. Herefter går det løs med løbene. I dagens første løb starter vi for første gang Campari D. Vi har haft hesten i træning siden dens sidste start og nu prøver vi i løb fra spor 8 bag bilen over 2140 meter. 

I dagens 2. løb er der gensyn med Othello Flax (s). Hesten var i rutineløb sidste løbsdag og nu går det altså løs. Othello har også været lidt borte, men træner fint, så det bliver spændende, at se hvor hesten står i løbssammenhæng.  Starter fra spor 3 i volten over 2140 meter. I 3. løb er der gensyn med en af sidste løbsdags vindere, nemlig Battle Quin. Dennegang er der tale om et startvognsløb over 2140 meter og Battle har spor 2. Så skal vi hen til 7. løb, hvor Anders kører Gentleman (nl) for Marc Bæk Nielsen. Gentleman har trukket spor 8 over 2140 meter bilstart.

I 8. løb kommer en anden vinder fra sidste løbsdag. Her er der tale om gode Balotelli, der skal forsøge at tage endnu en sejr i kampen om at blive årets hest i Aalborg. Balotelli starter dennegang fra anden række bag bilen, nemlig fra spor 10 over 2140 meter. Staldens deltagelse slutter i 9. løb, hvor Trine kører ud med Always Magic N (no). Trine og Always har 20 meters tillæg og spor 4 i volten over de 2160 meter.   

Vi glæder os til lørdag aften og håber på fine resultater for staldens heste.