logo3

  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2
  • teaser blank2

Kommende starter.

06.10.2017

Vi skylder at nævne, at Deliciousstone i søndags deltog i Jydsk 2 års Grand Prix consolation. Deliciousstone ydede igen en fin indsats. Hesten sad i dødens den sidste omgang, men alligevel var han med i kampen om sejren helt ind i mål. Det blev til en femteplads i samme tid som nr. 2,3 og 4.

På mandag drager vi en tur til Skive. Med har vi egentrænede Allmagic i dagens 8. løb. Allmagic starter fra spor 1 over 2000 meter voltestart. Vi håber at hesten dennegang får lidt mere held med løbsafviklingen. Han fortjener snart en sejr.

Endvidere har Anders igen fornøjelsen af at køre de fine heste fra Stald Saltum. Dennegang i 6. løb med Pet Vet Time, der går ud fra spor 2 over 2060 m auto. Pet kommer jo med 3 sejre i træk, men dennegang er konkurrencen skærpet, så det bliver spændende. I løbet straks efter starter Billi Time fra spor 4 over 2000 meter voltestart. Billi har 20 meters tillæg. Hesten har ikke gjort noget forkert i denne sæson, så det bliver også spændende.

Endelig skal vi en tur til Bjerke på onsdag med Magiccarpetride Us. Magic skal ud i et løb for eliten, men desværre har hesten som så ofte før været uheldig med sporet. Anders og Magic starter fra spor 10 bag bilen over 2000 meter. Vi må håbe på lidt racing luck.